FASCINATION ABOUT کارخانه بوستر پمپ

Fascination About کارخانه بوستر پمپ

Fascination About کارخانه بوستر پمپ

Blog Article

معمولاً بهتر است تا لوله خروجی از این شیر تا درین فاضلاب لوله‌کشی گردد.

در برخی از مناطق، به دلیل کمبود فشار آب شهری، از بوستر پمپ برای افزایش فشار آب استفاده می‌شود.

رايزر مشترك: در اين روش تنها يك رايزر جهت تأمين آب سيستم اسپرينكلر و همچنين سيستم لوله ايستاده استفاده مي شود.

یکی از قطعات حائز اهمیت که تاثیر زیادی در قیمت تمام شده یک بوستر پمپ آتش نشانی دارد نوع و تعداد پمپ بکار رفته در یک بوستر پمپ آتش نشانی می‌باشد. این طور می‌توان گفت که در وحله اول می‌بایست میزان دبی و هد آب مورد نیاز برای پروژه‌ای که قرار است سیستم اطفای حریق برای آن تعبیه گردد تعیین گردد تا بر اساس آن پمپ مناسب انتخاب گردد.

محل قرارگیری فشار سنج برای پمپ اصلی یا جوکی پمپ هم بر روی مسیر مکش درست قبل از پمپ و هم بر روی مسیر دهش درست پس از پمپ می‌باشد.

در شرایطی که دبی آب ورودی یا همان آب شهری کمتر از دبی مورد نیاز بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی باشد، نیاز است تا در بخش ورودی بوستر پمپ، مخزن آب قرار گیرد.

در یک بوستر پمپ آتش نشانی برای هر پمپ یک تابلو برق مجزا و منحصر به همان پمپ می‌بایست تعبیه گردد. وظیفه تابلو برق صدور فرمان استارت و website استاپ برای هر یک از پمپ‌های بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی می باشد.

کنترل عملکرد بوستر پمپ: کنترلر عملکرد بوستر پمپ را کنترل می‌کند.

بوستر پمپ‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند، از جمله بوستر پمپ دور ثابت، بوستر پمپ دور متغیر، بوستر پمپ سانتریفیوژ، بوستر پمپ دنده‌ای و بوستر پمپ پیستونی.

– در چه صورتی در کنار این بوستر پمپ ها به مخزن آب نیاز است؟

در یک بوستر پمپ آتش نشانی شیرهای مختلفی برای منظورهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هنگامی که سیستم اطفا حریق دچار افت فشار می‌گردد، پرشر سوئیچ این افت فشار را سنس نموده و با ارسال سیگنال به تابلو برق (تابلو کنترل) جوکی پمپ وارد عمل می‌شود.

بوستر پمپ آتشنشانی حداقل باید دارای دو پمپ باشد که هریک به تنهایی توانایی تامین آب مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق را داشته باشند.

بوستر پمپ آتش نشانی فشار آب را در یک مقدار از پیش تعیین شده حفظ می‌نماید. به محض افت فشار در سیستم که توسط سنسورهای فشار نصب شده بر روی بوستر پمپ حس می‌گردد و اطلاع آن به تابلو برق، بلافاصله ابتدا (در صورت وجود جوکی پمپ بر روی بوستر پمپ) جوکی پمپ وارد مدار شده و افت فشار بوجود آمده را جبران می‌نماید.

Report this page